Iphone Repareren Hoofddorp

Over ons

Iphone reparatie Hoofddorp beschikt over de capaciteit om verscheidene modellen iphone smartphones en ipad tablets te repareren. Wij repareren uw iphone apparatuur zorgvuldig en zeer professioneel binnen 1 uur tegen aantrekkelijke prijzen. Wij hanteren een optimale prijs- kwaliteitverhouding, waarbij het goed functioneren van uw apparaat voorop gesteld wordt. Onze specialisten zijn zeer ervaren met iphone smartphone en ipad tablet reparaties.

Iphone reparatie Hoofddorp heeft goede samenwerkingsverbanden met onder andere T-Mobile, Apple Store Nederland en diverse verzekeringsmaatschappijen. De meeste verzekeringsmaatschappijen dekken de kosten voor de schade aan uw apparaat.

Iphone reparatie Hoofddorp waarborgt de tevredenheid van de klant. Wij bieden u een supersnelle service tegen aantrekkelijke prijzen aan. Wanneer uw apparaat gerepareerd dient te worden, bent u onze bedrijf aan het juiste adres. Daarnaast streeft ons bedrijf een maatschappelijk verantwoord ondernemerschap na. Dit wil zeggen dat wij de noodzaak om een nieuw toestel aan te schaffen aanzienlijk reduceren door defecte onderdelen van uw toestel op de juiste manier te behandelen en grotendeels terug te sturen naar de fabriek. Deze werkmethode komt overeen met ons streven naar een groen ondernemerschap